fredag 15 augusti 2014

Dop på gång

Äntligen fredag! Nu har jag exakt 14 vardagar kvar av min strålbehandling. Det är så påtagligt att det går framåt och händer något, när jag får bocka av ett tillfälle varje dag. Jag tycker inte att jag märker av så mycket biverkningar. Den strålade huden har fått en viss pigmentering, men jag är noga att smörja huden flera gånger om dagen och att inte ha kläder som skaver, så att det blir friktion och huden nöts (i värsta fall så huden går sönder). Ett tag kände jag av att det var lite ömt/svullet att svälja, vilket hör ihop med att lymfkörtlarna i halsen strålas. Jag har inte haft tumörer där, utan de strålas för säkerhets skull.

Sedan två veckor har jag börjat jobba, lite försiktigt på 25 %. Ovant, men roligt! Visserligen är jag ganska trött efter passen, men så får det vara. 

I helgen döps min systerson. Det ska bli så roligt att träffa alla vid dopet. Presenten är inslagen. Mina katter var förstås nyfikna, så det var ett under att ingen blev inslagen i paketet. ;-)

5 kommentarer:

 1. Grattis Karin!
  Du kämpar på, jag tänker ofta på dig ofta!
  Att slå in paket med tre nyfikna grabbars "hjälp" kan inte vara lätt. Tänk vilken överraskning det kunde ha blivit om nån av dem hoppade ur paketet efter dopet i helgen ;-)

  Kram till dig och nosgos till grabbarna från Amanda
  /Julia

  SvaraRadera
 2. Så skönt att kunna räkna ner! Härligt med dop och glädje! Lite snören delade du väl med dig av hoppas vi.Nosbuffar och kramar från matte och oss

  SvaraRadera
 3. Vad skönt att du sluppit biverkningarna den här gången! Det måste verkligen kännas fantastiskt skönt att bara ha 14 streck kvar att pricka av! :) Hur skall du fira det sen? :)
  Haha, vet hur det är att ha 12 hjälpande tassar när man skall slå in paket.....
  Hoppas du har fått en riktigt härlig helg med släkt och vänner!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Vad roligt att höra att du mår bättre! Xantippa

  SvaraRadera
 5. Haha. ... Vilken cool present liksom. En katt. 😊

  SvaraRadera