måndag 27 januari 2014

Då var det dags igen

Jahaja, imorgon är det dags igen. Sjätte cytostatikabehandlingen (och tredje och sista Taxoteren) går av stapeln som planerat. Förra veckan hade jag läkarbesök på KS, och då berättade doktorn att senaste blodprovet visade låga värden på vita blodkroppar (trots att det "borde" vara en bra vecka). Därför var jag på KS idag igen för att ta ett nytt blodprov. Jag har inte hört något annat, så morgondagens behandling blir av.  Hoppas att jag blir av med PICC-linen också. Det skulle vara så skönt att duscha ordentligt, och inte skvätta lite försiktigt med inplastad arm. Jag lärde mig en läxa när jag fick fukt innanför förbandet i höstas, och fick åka och byta förband på KS.

Annars då? Inkan och jag har intagit afternoon tea, så väldigt vackert upplagt i portionskorgar. Varför dukar man inte fram på det viset hemma? Synd bara att färskosten var sötad och smakade vanilj. Det hade behövt något syrligt som bröt av mot lemon curd och jordgubbssylt till sconesen.


Och här är, som ni gissade, djuret som jag mycket försiktigt klappade. Den vackert röde Eddie!

Eftersom blogger har kidnappat och skickat resten av mitt inlägg  någonstans ut i cyberspace, återkommer jag en annan dag när jag inte sitter och morrar och tuggar fradga. :-)

4 kommentarer:

 1. Lycka till med behandlingen!
  Kram å en puss till Grabbarna
  /Julia

  SvaraRadera
 2. He-he, en krånglande blogg kan få vem som helst ur humör. Hoppas allt går bra i morgon och att du blir av med PICC-linen. Skönt att det ser ut att gå enligt planerna.

  SvaraRadera
 3. Hoppas allt gick bra idag och att de vita blodkropparna inte ställde till med något.
  Den där korgen såg riktigt mumsig ut! Men ormen hade jag nog hållt på avstånd... :)
  Kramar Eva

  SvaraRadera
 4. Jäkla blogger !!! Du var såå duktig med Eddie och snart ska vi på RIKTIG Afternoon tea. *mums Kram

  SvaraRadera