onsdag 6 november 2013

Ros i november

Jag kan inte låta bli att häpna över, att knoppen som syntes förra veckan faktiskt hann slå ut. Är absolut inte duktig på blommor, men en ros i november låter sent i mina öron. 


Ungefär samma uppsyn hade jag i ansiktet igår, efter cytostatikabehandlingen i måndags. Rödrosig i ett svullet ansikte, kanske som en jultomte som blivit något överförfriskad på glöggen. :-) Överhuvud taget var jag tröttare än efter första behandlingen. Låg mest och dåsade hela dagen igår, men som tur är, kände jag mig piggare idag, och det mesta av svullnaden har gått ned. Skönt.

14 kommentarer:

 1. Visst är dert mysigt med nyutslagna rosor denna milda novamber!
  Hoppas att du blir ännu piggare imorrn :)

  Kram
  /Julia

  SvaraRadera
 2. Man har lite svårt att tro på att blommor blommar nu! Den värsta tröttheten verkar vara över nu. *peppar, peppar* Kram Karin.

  SvaraRadera
 3. Vad vacker! Gör att man blir lite gladare i mörkret!Hoppas du är piggare imorgon.Hoppas också att ni hade en riktigt mysig söndagslunch. Kram Helene

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var jättetrevligt att luncha i söndags. Synd att du inte kunde vara med, men hoppas att du hade roligt med dina systrar. Vi får planera in en annan träff vid tillfälle! Kram Karin.

   Radera
 4. Nä, jag e ingen blommänniska heller, men det är helt sanslöst. :-)
  Skönt att du är piggare idag. Kram i massor

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt när man känner att man orkar lite mer igen. Tack för besöket idag, det var verkligen jättetrevligt! Kramar Karin.

   Radera
 5. Vilken vacker ros, den lyser verkligen upp i höstmörkret!
  Om jag har förstått rätt så kan man reagera väldigt olika på samma behandling gång från gång? Vi håller tummar och tassar för att behandlingarna kommer vara "snälla" mot dig och riktigt elaka mot tumörerna.
  Kram Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad jag sett hittills så har det varit lite olika reaktioner efter behandlingarna med avseende på graden av trötthet, men också på hur snabbt man piggnar till igen. Det gick faktiskt snabbare den här gången. Instämmer i er tass- och tumhållning! ;-) Tack snälla. Kram Karin.

   Radera
 6. Är heller ingen blommänniska, mer än att jag tycker om blommor, men det finns rosenbuskar som blommar på vintern. En är utanför vårt hus, ett hyreshus. Första gången jag såg den trodde jag inte mina ögon heller. Men den blommar så fint och har gjort i över 10 år. Senast i går var det flera nya knoppar på gång.
  Vet inte vad den heter men fin är den.

  Hittade dig hos Rozie och när det stod tassar med så gick jag hit för jag älskar djur.

  Ha det fint och njut av rosorna, hoppas det kommer fler.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för besöket, och hoppas att vi båda får njuta av vackra rosor ett tag till den här hösten och vintern!

   Radera
 7. Tycker den där vackra rosen verkar lite symbolisk för din situation. Den kämpar på trots motgångar och den slår ut! Det tolkar jag som att du också kommer vinna din kamp. Kram Astrid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den tolkningen tycker jag om och tar till mig! <3 Kram Karin.

   Radera
 8. En ros i november?! WOW!
  Kramelikramen ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite häpen blir man allt... :-) Kram ♥

   Radera