söndag 17 november 2013

Väntar...

Vilken solig och mild helg det har varit! Lördagen inleddes med att min kompis och jag åt frukostbuffé på Villa Källhagen. Vi lät oss väl smaka av det uppdukade utbudet, och som man gärna gör i dessa lägen så åt vi kanske aaaaningen mer än till en vanlig frukost därhemma. ;-) Efter den goda frukosten kände vi, att vi ville röra lite på oss och få maten att sjunka undan, så vi tog en promenad runt Djurgårdskanalen. Det kändes lagom, och var skönt, även om det blåste en del.

Eftersom det var soligt och milt väder även idag, så promenixades det igen. Man får passa på, så länge vädret är fint och det bara är trevligt att vara ute. Promenaderna blir gärna en tråkigare plikt framemot vintern, även om jag ser till att komma ut och röra på mig.

De här dagarna går jag och väntar med spänning på att höra ifrån min lillasyster. Hon beräknas få sin lilla pojke i slutet av november, men på bebisars vis kan de ju komma lite närhelst de har lust. :-) Nåja, det blir när det blir. Det ska bli så roligt!

 Image

14 kommentarer:

 1. Visst var det en underbar helg. Vi var ute lite också, Jag bara på verandan, för att sitta i solen en stund.
  Vi önskar att Moster Karin och Lillasyster med familj inte behöver vänta alltför länge på den Unge Mannens ankomst :)

  Kram
  /Julia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fint folk kommer alltid sent... han dröjer ännu, lillkillen. :-) Kram Karin.

   Radera
 2. Hej. Jag har tyvärr missat att du är sjuk. Mycket ledsen att du har drabbats. Vill också hålla med den som skrev på din blogg nyligen, att du skriver väldigt väl och personligt både om katterna och dig själv. Önskar dig allt gott! Xantippa

  SvaraRadera
 3. Visst är det trevligt att äta frukost eller brunch ute. Dels smakar det got, dels slipper man både laga till och diska efter sig. Hoppas allt går bra för syster och att hon sipper vänta så länge. Sista tiden är nog värst för de flesta. Då vill man bara att barnet ska komma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är jätteskönt att unna sig något extra ibland, och bara kunna kunna gå och plocka och välja bland utbudet. Och så gott det smakar, särskilt när man inte behöver förbereda eller ta rätt på något efteråt! :-)

   Radera
 4. Härligt med en annan frukost en den "gamla vanliga" man ofta fastnar i där hemma. Sen en skön prommis på vackra Djurgården gör ju inte morgonen sämre :)
  Vad spännande med en bebis i familjen!
  Kramar Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Djurgården är verkligen jättefint, om än lite leriga stigar på sina håll så här under den regniga hösten. Men en promenad där är underbart avkopplande. Hoppas lillbebben beslutar sig för att komma snart! Kram Karin.

   Radera
 5. *mums* Nu blir jag ju hungrig mitt i natten. *ler*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur?! Det där att få välja bland en massa goda sorter är inte illa...

   Radera
 6. Hej Karin!

  Nu har Adlibris sänkt priset på Lertto, jag fick mail om det idag! Kika här:

  http://www.adlibris.com/se/bok/adlibris-letto-9780777777787?utm_source=apsis&utm_medium=newsletter&utm_campaign=SE_1347_STORA

  Kram
  /Julia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för länken, har varit in och kollat flera gånger. :-) Kram Karin.

   Radera
 7. Spännande med "väntans tider" när storken är på G.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, fast jag börjar tro att den rackarn har flugit vilse. Det händer ju ingenting! ;-) Kram!

   Radera