lördag 26 april 2014

Pinsamt (lite, liiiite i alla fall)

JellyMuffin.com graphics & Images
free Im Sorry graphics
 
Hoppsan, ibland går det inte riktigt som man tänkt sig. På mitt besök på KS i veckan skulle jag snabbt hinna hoppa in på toaletten innan det var dags för min behandling. In på toan, av med ytterkläder, axelremsväska och hänga upp dem på väggkroken. Visserligen kändes det lite trångt redan på kroken, men det gick. För att vara kvick och effektiv (och vara säker på att befinna mig i väntrummet när jag blev uppropad) så bara rafsade jag sedan åt mig allt som fanns på kroken och marscherade raskt ut i väntrummet. Där började jag sortera vad jag fått med mig ut från toaletten. Min jacka. Check. Halsduken. Japp, den var med. Keps. Jajamen. Men vänta, vad var det här? Underst på kroken hade det visst redan hängt något sedan förut. En sexpack toalettrullar dinglade från min hand, medan jag ytterst förvånad tittade på. Det kändes lite pinsamt, som om jag (i andras ögon) går och plockar på mig toalettpapper från offentliga toaletter. Och för att riktigt visa att, OJ, det här var ju inte meningen, så skyndade jag att kläcka ur mig: "nej, men hängde den här också på kroken?" Varpå jag demonstrativt med utsträckt arm bar in förpackningen med pappersrullarna på toan igen. Jaja, man har ju inte roligare än man gör sig, och kanske var det någon annan som fick dra lite på smilbanden åt den lilla fadäsen.

8 kommentarer:

 1. Snällt av dig att roa dina medpatienter, Karin :)
  Ett gott skratt förlänger livet! DET vet ju alla *fniss*

  Kram
  /Julia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja, ibland får man vara clown, om än ofrivilligt... ;-) Kram!

   Radera
 2. Hahaha! Vad tokigt det kan bli när man har bråttom. Men det redde ju ut sig i alla fall.
  Kram! ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fort och fel, eller hur man nu brukar säga. *Fniss* Kram!

   Radera
 3. Hahahaha, det där låter som något jag skulle kunna ha gjort! :)
  Tack för en jättetrevlig dag! Det var precis vad jag behövde just nu. :)
  Hoppas vi ses snart igen.
  Sköt om dig!
  Kram Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland blir det bara tokigt. ;-) Tack själv för besöket, det var jättetrevligt att ses. Kul att sitta och surra. Och mätt var jag ända in på sena kvällen. Kram!

   Radera
 4. oj så det kan bli! Skönt när man kan skratta ändå ;-) Visst är det fint när man kan underhålla sina medmänniskor! Kram H

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man får försöka se det komiska i saken. Om än kinderna vill rodna lite! ;-) Kram!

   Radera