måndag 9 december 2013

Moster...igen

Monday Images
Att ha en förkylning i kroppen samtidigt som man genomgår en cytostatikabehandling är litegrann som att traska uppför en nedåtgående rulltrappa. :-) De senaste två veckorna har jag så många gånger tänkt för mig själv att NU är hesheten/hostan/snuvan borta, bara för att konstatera nästa dag att nähä, det var den visst inte. Nu ska genast sägas, att riktigt dålig har jag inte varit, men jag verkar inte heller bli helt bra. Det är väl det, att immunförsvaret är nedsatt som gör att man står och stampar på samma ställe hela tiden. Nåja, jag sätter mitt hopp till att jag under kommande vecka (vecka "3" i behandlingen) hinner tillfriskna helt och hållet. Folksamlingar ska helt undvikas!

Så fick jag en rolig nyhet till frukost imorse. Syrrans lilla bebis har äntligen kommit, så nu är det stolta föräldrar, storasyskon och övriga släktingar förstås. Tråkigt att inte vara där hemma och få se det lilla knyttet, men det får bli längre fram. Nu får vi fira dubbelt den 9:e december, eftersom vi har många "Annor" i släkten.

Baby Boy Images

10 kommentarer:

 1. Grattis till att ha blivit moster igen till en liten pojke denna gång :)
  Hoppas att förkylningen ger med sig äntligen och behandlingen gör det "den" ska.
  Tänker på dig!

  Kram
  /Julia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det är så roligt att se bilder på den lille, men det är också då man så gärna skulle vilja gratulera på plats. Kram Karin.

   Radera
 2. Grattis moster!Vad kul!! Hoppas förkylningen ger med sig snart så vi kan ses. Kram Heléne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det är så roligt! Hoppas också att den dumma förkylningen snart är borta. Det verkar den vara, men det har jag sagt förr. Peppar, peppar... Kram Karin.

   Radera
 3. Äntligen!
  Kollar varje dag om du skrivit något...och det var ju ett tag sedan :)
  Önskar dig snabbt tillfrisknande från förkylning - som kan vara tillräckligt illa i vanliga fall - kvadrupelt illa nu...
  Grattis till nya mosterskapet och en uppmuntringskram :)

  Trasslamatten

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, jag har inte varit på hugget riktigt med mina bloggar senaste tiden, utan varit väldigt förslappad och hostat mig igenom TV-serier (boxar) så att soffan resonansskakat... eller så är det jag som drabbas av smärre jordbävningar? ;-) Men, som sagt, det känns mycket bättre nu. Kram tillbaka, och klappar till Trassla.

   Radera
 4. Stort grattis till nytillskottet i familjen! Vi håller tummar och tassar för att förkylningen ger sig snart, det är så trist när de blir segdragna.
  Kramar Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Tass- och tumhållningen har gett bra effekt, för den eländiga förkylningen är på tillbakamarsch... tror jag? Kram Karin.

   Radera
 5. Härligt! Grattis till bebben och Krya på dig! Stor kram 💗

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det?! Tack så mycket! Kramis Karin.

   Radera